Error message

Maskineri

Skriv ut

TEKNOLOGI MED POTENTIAL

Under årens lopp när vi har arbetat med olika projekt, har vi kommit att inse hur viktigt det är att använda avancerad teknologi och att modernisera produkterna.

Vi har toppmodern utrustning för maskintillverkning av plattor och tillbehör. Vi använder de bästa leverantörerna och maskineri med hög precision. Alla maskiner för plattillverkning har nätverksanslutning.

Vi är säkra på den höga kvaliteten hos våra produkter – vi erbjuder garanti för alla våra lösningar.

 

WIR PRODUZIEREN UND REALISIEREN

För att uppnå högsta möjliga kvalitet för systemen vi tillhandahåller, väljer vi våra egna lösningar:

-    vi tillverkar och fortsätter att expandera vårt sortiment av inredningar,
-    vi använder aluminiumprofiler som är tillverkade efter matriser som vi har ensamrätt till
.

Tack vare unika egenskaper, är alla våra klädskåp funktionella och ergonomiska och har många olika användningsområden. Vi erbjuder klädskåp och säkerhetsskåp tillverkade av HPL (högtryckslaminat) och LPB (laminerad spånplatta). Våra möbler används av hotell, restauranger, simhallar och SPA-anläggningar, på arbetsplatser, i skolor, i omklädningsrum och på många andra platser.

Ännu viktigare är att våra lösningar möjliggör användning av klädskåp inom flera olika användningsområden och i olika syften. Vi tillhandahåller möbler i anpassade storlekar och former med valfritt antal fack. Vi kan tillverka möbelsystem i olika färgkombinationer för att säkerställa att möblerna kommer att smälta in i den omgivande miljön.